Treballem en equip per donar el millor servei als nostres clients.
Flota de vehicles industrials de Jorfe. Formació constant.

Jorfe

L'empresa

Som una empresa d'assessorament, gestió energètica i d’instal·lacions a nivell integral, especialitzada tant en el segment industrial com en el terciari i destinada als diferents mercats; el sector privat, constructores i administració pública.

Els aspectes més rellevants de la nostra empresa els trobem en la nostra implicació en l'estalvi energètic i respecte al medi ambient, en la formació i qualitat professional del nostre equip humà, en la nostra capacitat tècnica i en el servei postvenda mitjançant els manteniments de les instal·lacions i servei d’avaries 24h. Tenim personal polivalent qualificat per a qualsevol tipus de feina, als quals contínuament se'ls imparteix cursos de formació i perfeccionament.

Des de la fundació de l'empresa l'any 1983 sempre hem mantingut un mateix criteri objectiu, donar la màxima qualitat, confiança i serietat en el nostres servei. Aportem eficiència, confort i seguretat a totes i cadascuna de les instal·lacions o manteniments que realitzem amb la professionalitat dels nostres operaris i caps d’obra així com realitzant auditories de qualitat i de prevenció de riscs.

 

Filosofia

La nostra voluntat sempre ha estat i serà satisfer les necessitats dels nostres clients amb la qualitat del servei donat i precisament aquesta és la nostra política de qualitat. Per assegurar la nostra implicació en la qualitat tenim instaurat un sistema certificat de gestió de la qualitat ISO 9001.

Sabem la importància que te per al nostre client un servei ràpid, eficaç i de qualitat. Ens preocupa moltíssim el compliment de tota la normativa i reglaments tècnics vigents.

Un client content amb el nostre servei és la nostra filosofia.

....................................................................................................................................................................................................................

Recursos

Per donar el millor servei als nostres clients cal disposar d’una completa gamma d’útils i aparells de mesura, moderns i en perfectes condicions d’ús. Nosaltres mirem que tots els nostres operaris disposin de totes aquestes eines necessàries per a quč s’executin les feines amb la major rapidesa i la millor qualitat possible.

Disposem dels equips necessaris per fer una anàlisi completa de tots els paràmetres elèctrics de xarxes i equips homologats per dur a terme les revisions elèctriques de les instal·lacions segons el reglament electrotècnic de baixa tensió.

Sabem que per poder donar el millor servei possible als nostres clients hem de millorar la productivitat tant per part dels operaris com administrativament i, això, ho fem aprofitant els grans avantatges que ens proporcionen les noves tecnologies. És per això que Jorfe proporciona a tots i cadascun dels operaris i tècnics dispositius PDA per millorar contínuament tant, per evitar errors de gestió com per minimitzar el cost administratiu.

 A més, disposem d'una gran flota de vehicles per poder cobrir totes les necessitats que requereixi el nostre volum d'obra.

....................................................................................................................................................................................................................

Certificats i homologacions

Estem contínuament formant al personal per a obtenir el màxim nivell de professionalitat a les feines. Els cursos impartits garanteixen el bon coneixement tècnic i pràctic dels nostres operaris de camp i personal d’administració.

El nostre certificat ISO 9001 (acreditat per OCA) és la prova de la nostra voluntat per donar el millor servei possible al nostre client.

A més, Jorfe Instal·lacions estŕ correctament inscrita i homologada per poder realitzar el tractament a tercers en prevenció i control de legionel·losi. 

CLASSIFICACIÓ PER A OBRES DE L’ESTAT

Grup I | Subgrups 1D, 5E, 6E, 7C, 8E i 9E

Grup J | Subgrups 2E, 3C, 4E i 5D

Grup K | Subgrup 9D

Grup O | Subgrups 1A

Grup P | Subgrups 1C, 2B, 3C i 5B

Veure Doc PDF

Associacions

El Gremi FERCAFERCA El Gremi

Solucions

Oferim tot tipus de solucions en instal·lacions d'edificis.


Segueix-nos!

Us esperem!

Pot trobar-nos a:

Situació: Corts Catalanes, 32 | 25005 Lleida | Spain
Telèfon: +34 973 249 706
E-mail: info@jorfe.es

By Google Maps