La col·laboració és la millor eina de futur.

Voleu invertir amb beneficis superiors al 10%?

Us oferim la possibilitat de col·laborar amb nosaltres per invertir en energia i eficiència energètica

Actualment i d'ara endavant, s'evidencia a Espanya la necessitat de l’existència d'inversors per poder finançar grans instal·lacions en millores d'eficiència i estalvi energètic.

L'eficiència energètica consisteix en l'aprofitament eficient dels recursos energètics disponibles, permetent mantenir o millorar la qualitat del resultat anterior amb un menor consum. És l'única forma que tenen les empreses de reduir despeses en matèria energètica sense que això influeixi de manera negativa als seus processos, de manera que no es gasti més de l’essencialment requerit.

Jorfe és una empresa consolidada i reconeguda dins del sector per la qualitat que ofereix en els treballs que realitza gràcies a la implicació i experiència del seu equip humà. És per això que creiem que la nostra col·laboració és una forma de poder invertir en eficiència energètica amb el menor risc.

Com?

La col•laboració per ambdues parts (Jorfe i Inversor) crea un model ESE (empresa de serveis energètics), on Jorfe garanteix la qualitat i eficàcia en els treballs a realitzar i l'inversor ho finança al client final.

Els ingressos vindran donats pel propi estalvi energètic que suposin les millores de les instal•lacions, amb uns beneficis per a l'inversor per sobre del 10%.


ESE és una empresa que s'encarrega d'analitzar, dissenyar, instal·lar, mantenir, finançar i gestionar projectes d'eficiència energètica. Engloba les funcions: d'auditoria energètica, instal·lació d'equips i manteniment dels mateixos, essent l'entitat encarregada del finançament de totes aquestes operacions. Els ingressos provenen de l'estalvi energètic que suposa la gestió d'aquests projectes d'eficiència energètica.

 

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres trucant al 973249706 o enviant un email jordi@jorfe.es .
(Jordi Pifarré - Gerent comercial)

Associacions

El Gremi FERCAFERCA El Gremi

Solucions

Oferim tot tipus de solucions en instal·lacions d'edificis.


Segueix-nos!

Us esperem!

Pot trobar-nos a:

Situació: Corts Catalanes, 32 | 25005 Lleida | Spain
Telèfon: +34 973 249 706
E-mail: info@jorfe.es

By Google Maps