Obres realitzades

Alguns dels nostres treballs realitzats

   
1ª CASA PASSIVA A ESPANYA
CASA BUNYESC
Casa Ecològica i Bioclimàtica. Es tracta d'un habitatge unifamiliar i despatx totalment sostenible construït als afores de Lleida, en l'Arborètum, amb un estalvi energètic superior al 60% envers habitatges convencionals.

Aquest projecte va ser una de les 16 representacions escollides per representar a Espanya al congrés Sustainable Building 2011 que es va realitzar en el mes d'Octubre a HELSINKI.
  TERMOSOLAR BORGES
És la primera instal·lació mundial en combinar la tecnologia solar termoelèctrica amb una unitat de biomassa, que permetrà una producció continua -24 hores al dia- d'energia, així com incrementar l'eficiència de la instal·lació.

El seu sistema d'hibridació permet un major aprofitament de la instal·lació. La captació de raigs solars durant les hores de sol es complementa durant les hores de menor radiació i a la nit amb el funcionament de la unitat de biomassa.

  PARC CIENTÍFIC DE LLEIDA
El Parc científic i tecnològic agroalimentari és, una de les apostes estratègiques de Lleida per la innovació, la qualitat, l’especialització, el dinamisme, el prestigi científic i acadèmic, etc.
Jorfe ha executat les instal·lacions dels edificis H.
També les instal·lacions de l'edifici CEDICO (Centre de difusió del coneixement) i MAGICAL (Centre de audiovisual i multimèdia de Lleida).

   
FUITCENTRE
És un edifici de 6.500 m2 promogut per l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i destinat a la investigació, el desenvolupament i la innovació del procés productiu i de conservació de la fruita.
Jorfe ha realitzat les instal·lacions d'aquest edifici emblemàtic d'una Lleida tecnològica.
  EDIFICI DE FUSTA - 6 PLANTES
És l'edifici de fusta més alt d'Espanya, energèticament eficient, amb aïllant tèrmic, calefacció centralitzada de biomassa i plaques solars. La fusta utilitzada té també un tractament contra el foc. La despesa en climatització serà mínima per als inquilins, gràcies a les característiques sostenibles de l'immoble.
  HOSPITAL ST. JOAN DE DÉU
A l’octubre del 2009 es van iniciar les obres del complex sociosanitari de Sant Joan de Déu a Almacelles. Es tracta d’un edifici de 5.000m² amb 90 habitacions, zones de serveis (menjadors, sales d’esbarjo, tallers, ...) i de tractament per a l’acolliment de persones amb disminució amb allotjament.

   
NOVA TRESORERIA LLEIDA
Realització de les instal·lacions integrals, tant climatització com electricitat i il·luminació, del nou edifici d'oficines de la Tresoreria General de la Seguretat Social a Lleida, situat al costat de les piscines municipals de Cappont, en l'Avinguda de València.
  BONÀREA DE JORBA
Les botigues "bonÀrea" arriben directament al consumidor. Tota la gamma de productes carnis és realitzada íntegrament pel Grup Alimentari Guissona, sense cap intermediari; des de la cria i engreix dels animals, passant per l'elaboració i finalitzant amb la venda als establiments "bonÀrea".
  PLUS FRESC
Realització de les instal·lacions elèctriques, il·luminació, fontaneria, contra-incendis, sistemes de control, etc., de tots els supermercats i centres de l'empresa Supermercats Pujol.
L’empresa lleidatana Supermercats Pujol, referent de productes de qualitat, ja compta amb més de 70 establiments de venda.

   
GRUP VALL COMPANYS
El grup Vall Companys, amb una trajectòria empresarial de més de 50 anys, centra les seves principals activitats en el mercat de les farines panificables i de la producció ramadera porcina i avícola.
  MUSEU DIOCESÀ DE LLEIDA
El Museu és un consorci públic integrat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, el Bisbat de Lleida i el Consell Comarcal del Segrià.
És el resultat de la voluntat de reunir en un mateix contenidor arquitectònic les grans col·leccions patrimonials del territori.
  OBSERVATORI DEL MONTSEC
El Parc Astronòmic Montsec (PAM) és una iniciativa del Govern de Catalunya mitjançant el Consorci del Montsec, per tal d'aprofitar les aptituds i potencialitats de la zona per a la realització de recerca, formació i divulgació de la ciència, en especial de l'Astronomia.

   
MAGICAL MEDIA LLEIDA
MAGICAL és un centre de producció audiovisual, equipat per respondre a les exigències de la televisió, cinema digital, publicitat o multimèdia, amb qualitat tècnica i confort adequat.
Jorfe ha realitzat les instal·lacions de climatització de tot el centre localitzat al Parc científic i tecnològic agroalimentari de Lleida.
  CENTRE NATURA
Instal·lacions i manteniment del Centre de Natura i Desenvolupament Sostenible dels Pirineus, a les Planes de Son, inaugurat el 2002, és un equipament de l'Obra Social de Caixa Catalunya.
L'equipament està dotat d'un edifici bioclimàtic, que utilitza energies renovables, un Observatori Astronòmic i un Centre de Fauna, tot gestionat amb criteris proambientals.
  SAN MIGUEL
SAN MIGUEL és el més jove dels grups cervesers espanyols i constitueix la marca més exportada actualment del sector.
Jorfe ha executat la reforma en la planta de producció de SAN MIGUEL (Fábricas de Cerveza y Malta) situada a Lleida. Canvi de tots els quadres de protecció i control de l’estació transformadora nº5.

   
HOTEL RIBERIES****
L’Hotel Riberies**** situat a Llavorsí forma part del paisatge paradisíac del Pallars Sobirà. La seva moderna construcció i els seus complets serveis permeten admirar en profunditat totes les belleses de la comarca i fer qualsevol tipus d’activitat, amb l’hotel com a punt de partida i d’arribada.
  GIMNÀS EKKE
El 30 de juny de 2007 es va culminar el projecte EKKE, un espai de grans dimensions concebut com a centre de benestar, un nou complex d'última generació dedicat al fitness i al wellness. Un espai pioner de 8.000 m2 i amb una àmplia varietat de serveis i programes d'exercici físic i que marca una tendència dins del sector.
  WALA
Realització de les instal·lacions i manteniment dels centres comercials de l'empresa UNIPREUS.
Empresa lleidatana fundada l'any 1939 dedicada a la venda de calçat i que, posteriorment, ha anat convertint-se en el focus lleidatà per la compra de tot tipus de roba i complements esportius.

   
GUÀRDIA URBANA DE LLEIDA
Instal·lacions de climatització per al nou edifici de 5.400 metres quadrats amb una capacitat per a 400 agents, engloba tots els serveis i disposa de les últimes tecnologies.
La infraestructura incorpora per primer cop a la ciutat tots els serveis de seguretat de la policia local i l'atenció ciutadana.
  EXPO ZARAGOZA 2008
Jorfe participa en la creació de la EXPO 2008 realitzant les instal·lacions dels restaurants del complex firal situat en Saragossa.
  PAVELLÓ JUANJO GARRA LLEIDA
L’estructura s’ha construït entre els barris de Balàfia i Secà St.Pere de Lleida, en una parcel·la de 7.340 m2, a prop de les piscines municipals del Secà. Aquesta actuació forma part de l’expansió de Balàfia Nord (SUR 19). El pavelló té una superfície construïda de 4065,16 m2: planta soterrani (2.387,36 m2), planta baixa (1.084,40 m2) i primera planta (593,40 m2).

 

Alguns dels nostres clients

Volem aprofitar aquest espai per agraïr als nostres clients la seva confiança en Jorfe

Associacions

El Gremi FERCAFERCA El Gremi

Solucions

Oferim tot tipus de solucions en instal·lacions d'edificis.


Segueix-nos!

Us esperem!

Pot trobar-nos a:

Situació: Corts Catalanes, 32 | 25005 Lleida | Spain
Telèfon: +34 973 249 706
E-mail: info@jorfe.es

By Google Maps